NOR | ENG | GER

Nye planer for Vamråk

I dag planlegges et nytt prosjektet i Vamråk, og har i dag en godkjent reguleringsplan samt detaljerte tekniske planer for infrastruktur. Selv om planleggingen har kommet langt, er det likevel stor fleksibilitet i eksisterende planer som åpner for å tilpasse prosjektet til det markedet etterspør.

Det prosjekteres leiligheter for bruk hele året, og fasiliteter for fritid, helse og næringsliv – alt i umiddelbar nærhet til fjord og fjell. I tillegg til de aktivitetene som naturlig er tilgjengelig ved anlegget, er en mengde aktiviteter og attraksjoner lokalisert i umiddelbar nærhet.

I neste fase søker utvikleren av prosjektet å komme i kontakt med potensielle samarbeidspartnere, investorer og kjøpere som kan bidra til videreutvikling av prosjekte. Dersom du er interessert i å høre mer om dette, ta gjerne kontakt med oss. 

 

 

 

 

Warning: main(teljar.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/sognrorb/sogn-rorbuer.no/index.php on line 117 Warning: main(teljar.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/sognrorb/sogn-rorbuer.no/index.php on line 117 Warning: main(teljar.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/sognrorb/sogn-rorbuer.no/index.php on line 117 Fatal error: main(): Failed opening required 'teljar.php' (include_path='.:/hsphere/shared/apache/libexec/php4ext/php/') in /hsphere/local/home/sognrorb/sogn-rorbuer.no/index.php on line 117